Saker som man inte visste om att man behövde

En gräddsifon sammanfattar bra en sådan sak man inte vet om att man behöver förrän man har den i sin ägo. På http://www.gräddsifon.se/ kan man få lite info om just gräddsifoner, och när man väl köpt en så kan man inte klara sig utan den. Jag är ett levande exempel på någon som något skeptisk köpte hem en efter att jag fått höra från andra att de inte klarar sig utan sina gräddsifoner. Efter att jag börjat använda den så förstår jag inte på något sätt varför jag inte gjort detta inköp tidigare i mitt liv. Det är ju knappast en dyr investering som man behöver spara ihop pengar till, utan en liten gadget som bara gör livet enklare och desserterna snyggare.

Mer grädde!
En gräddsifon är perfekt för personer som håller på med LCHF- dieten, då grädde från en gräddsifon är så läcker att man ha det på allt, vilket ju passar dieten! Superbra att spruta i kaffet med mera. Då grädden håller sig i gräddsifonen utifrån datummärkningen på gräddens paket kan man ha den i kylen och bara ta fram den när det är dags för lite grädde på moset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *