Rabatt hos Babyshop!

Jag har haft lite ångest nu inför första julen med Henry. Man vill ju köpa massa fina saker till honom men så känner man att det tar emot rent ekonomiskt. Det suger verkligen. Jag är så trött på att vara pank! Men jag har ju mig själv att skylla lite. Det är ju inte så länge sedan jag slutade studera och det vet ju alla att man inte direkt har möjligheten att lägga pengar under madrassen under den tiden. Ja, och yrket jag valde, inget högavlönat sådant! Vården… Och så vikariat som man flängt runt lite på, ja, jag har helt enkelt vare sig kunnat spara eller få något fast jobb som genererar den tryggheten. Så här sitter jag nu, med vare sig asmycket pengar på kontot eller någon säkerhet i att jag har ett jobb efter mammaledigheten. Och inte blir det bättre av att Lasse inte heller har något jobb som väntar. Han har cirka två år kvar på lärarutbildningen och vet ju inte alls hur framtiden ser ut. En csn-inkomst i dagsläget nu dessutom, jepp, vi har det väldigt fett dessa tider 😉 Men man får väl åtminstone vara glad att vi valt yrken som efterfrågas på arbetsmarknaden. Även om de tyvärr inte har så hög status något av yrkena. Det borde de ha! Vi sliter och kämpar, usch vad orättvist det är. Så finns det fotbollsspelare som inte gör annat än jagar en jäkla boll som tjänar miljoner varje vecka?! Orättvis värld är bara förnamnet. Okej, nu kom det här att bli en annan diskussion än vad jag hade tänkt mig! Det jag ville säga egentligen, det var att jag har hittat en sida som erbjuder rabatter!!!! Och de har rabatt på babyshop.se så det kanske innebär att jag kan handla lite fina julklappar åt Henry trots allt! 😀 Sidan heter www.rabattkodsidan.se och de verkar ha rabatter på allt möjligt. Jag fattar inte varför man inte hört talas om denna sida förut? Det verkar ju skitbra i alla fall. Jag ska tipsa om den för Stina också, hon behövde lite nya träningskläder och jag såg att de bland annat också erbjöd rabatter hos Zalando, så det är ju toppen! Nej, nu ska jag sätta mig och sy lite. Tur nog så kan man ju hantera en symaskin så Henry får en del “hemmagjorda” kläder. Det kanske kan låta trashigt i vissas öron men jag står faktiskt på mig och vågar säga att jag syr jävligt bra och har en bra smak, så vissa plagg har till och med vissa frågat om var jag köpt dem! Tihih 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *